Nedir.Org
Soru Tara Cevapla Giriş


Cevap Ara?

14.756.348 den fazla soru içinde arama yap.

Sorunu Tarat
Kitaptan resmini çek hemen cevaplansın.

2010 Yılında Mobil Bir Uygulama Olarak Geliştirilmiş Olan, Temelde Fotoğraf Veya Video Paylaşım Uygulaması Olup Kullanıcılarına; Takip Etme, Beğeni Yapma, Mesajlaşma, İçerik Ekleme Gibi İmkânlar Da Sunan Ve Yaygın Kullanımından Dolayı Sosyal Ağlar Arasında Değerlendirilen Platform Aşağıdakilerden Hangisidir?

Bana yardimci olur musunuz ...

Bu soruya 1 cevap yazıldı. Cevap İçin Alta Doğru İlerleyin.
    Şikayet Et Bu soruya 0 yorum yazıldı.

    İşte Cevaplar


    Zeus

    • 2021-05-22 22:06:01

    Cevap :

    2010 yılında mobil bir uygulama olarak geliştirilmiş olan, temelde fotoğraf veya video paylaşım uygulaması olup kullanıcılarına; takip etme, beğeni yapma, mesajlaşma, içerik ekleme gibi imkânlar da sunan ve yaygın kullanımından dolayı sosyal ağlar arasında değerlendirilen platform aşağıdakilerden hangisidir?

    a) MySpace
    b) Twitter
    c) Instagram
    d) Facebook
    e) Folksonomi

    (C seçeneği Instagram; 2010 yılında mobil bir uygulama olarak geliştirilmiş olan, temelde fotoğraf veya video paylaşım uygulaması olup kullanıcılarına; takip etme, beğeni yapma, mesajlaşma, içerik ekleme gibi imkânlar da sunan ve yaygın kullanımından dolayı sosyal ağlar arasında değerlendirilen platformdur. Doğru cevap instagram olacaktır.

    Temel Bilgi Teknolojileri, Temel Bilgi Teknolojileri Çalışma Soruları, Temel Bilgi Teknolojileri Çıkmış Sorular, Temel Bilgi Teknolojiler



    Diğer Cevaplara Gözat
    Cevap Yaz Arama Yap

    Cevap Yaz




    Başarılı

    İşleminiz başarıyla kaydedilmiştir.