Nedir.Org
Soru Tara Cevapla Giriş


Cevap Ara?

14.756.348 den fazla soru içinde arama yap.

Sorunu Tarat
Kitaptan resmini çek hemen cevaplansın.

2023 kurumlar vergisi beyannamesi ne zaman verilir

2023 kurumlar vergisi beyannamesi ne zaman verilir sorusunun cevabı nedir?

Bu soruya 1 cevap yazıldı. Cevap İçin Alta Doğru İlerleyin.
    Şikayet Et Bu soruya 0 yorum yazıldı.

    İşte Cevaplar


    HNDPK

    • 2023-01-17 15:25:27

    Cevap : 2023 kurumlar vergisi beyannamesi ne zaman verilir:
    2023 yılı mevzuata göre Nisan ayının son günü yıllık kurumlar vergisinin beyannamesinin verilmesi ve ödemesinin yapılması gerekiyor.

    Kurumlar vergisi beyannamesi, kurumlar vergisi mükellefleri tarafından vergi dönemi sonunda verilir. Vergi dönemi genellikle bir yıl olarak belirlenir ve Türkiye'de vergi dönemi olarak kabul edilen takvim yılıdır.

    Kurumlar vergisi beyannamesi, vergi dönemi sonunda vergi mükellefinin vergi beyannamesi olarak kabul edilir. Beyanname, vergi dönemi içinde yapılan faaliyetlerin sonucu olarak ortaya çıkan kazanç veya zararın vergiye tabi olan kısmını içermelidir.

    Kurumlar vergisi beyannamesi, genellikle vergi dönemi sonunda vergi mükelleflerine vergi beyanname formları verilir veya beyannamenin doldurulabileceği elektronik ortamlar sağlanır. Kurumlar vergisi beyannamesi, vergi dönemi sonunda vergi mükelleflerinin vergi dairesine sunması gerekmektedir.

    Kurumlar Vergisi Beyannamesi , genellikle vergi dönemi sonunda vergi mükelleflerinin vergi dairesine sunması gerekmektedir. Beyannamenin son teslim tarihi, genellikle vergi dönemi sonunda vergi mükelleflerine bildirilir.



    Diğer Cevaplara Gözat
    Cevap Yaz Arama Yap

    Cevap Yaz




    Başarılı

    İşleminiz başarıyla kaydedilmiştir.