Nedir.Org
Soru Tara Cevapla Giriş


Cevap Ara?

14.756.348 den fazla soru içinde arama yap.

Sorunu Tarat
Kitaptan resmini çek hemen cevaplansın.

4444 salatı tefriciye duası kaç günde okunmalı

4444 salatı tefriciye duası kaç günde okunmalı sorusunun cevabı nedir?

Bu soruya 1 cevap yazıldı. Cevap İçin Alta Doğru İlerleyin.
    Şikayet Et Bu soruya 1 yorum yazıldı.
    2 yıl önce O Tefriciyeduasi kaç günde bitmeli

    İşte Cevaplar


    BİLGİNİN IŞIĞI

    • 2021-05-07 09:10:44

    Cevap : 4444 salatı tefriciye duası kaç günde okunmalı

    Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”

    Anlamı:
    “Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”.

    Salât-ı Tefriciye Okuma Şekilleri​
    1. Formul:Her Gün 11 Kere Okumak : Her gün 11 kere Salat-ı Tefriciye okumakla ilgili olarak İmam Dinnuri: Herhangi bir kimsenin günde bes vakit namazdan hemen sonra 11 kere Salat-ı Tefriciye okumayı kendine adet edinirse gecim darligi cekmez, Cenab-ı Hakk’ın yüksek mertebe ve derecelerine erisir; demistir..

    2. Formul: Her gun 21 Kere Okumak : Büyük Alim Muhammed Tunusi: Herhangi bir kimse Salat-ı Tefriciye’yi 21 kere okumaya devam ederse , sanki rızkı gokten iner, yerden biter gibi kolay ve rahat elde eder buyurmuslardır (esma 99, s245)

    3. Formül: Her Gün 41 Kere Okumak : Yine İmam Kurtubi (rhm) hazretleri: ”her gun 41 kere salavat-ı serife okunursa Allah-u Teala hazretleri o kimsenin kalbinden gam ve üzüntüyü giderir. Ve baglı işini fetheder.Ayrıca o kimseden zararlı seyleri kaldırır ve dunya işleriyle gecimini kolaylastırır.

    4. Formul: Her Gün 100 Kere Okumak : Hazinetü’l-Esrar’dadenilmektedir ki : Bir kimse gunde 100 kere Salat-ı Tefriciye’yi okumaya devam etse butun hayırlı istek ve arzularına kavusur.

    5. Formul: Her Gun 1000 Kere Okumak : Yine Hazinetü’l-Esrar’da: Bir kimse gunde 1000 kere Salat-ı Tefriciye okursa, artık akla hayale gelmeyen ve gozle gorulmeyen manevi haller kendisine bildirilir , denilmektedir.

    Hastalıktan; üzüntü gam ve kederden; stres ve sıkıntıdan; iş ve hizmetlerinde haksızlıga ugramaktan; zalimin zulmunden ve haksız yere hapse girmekten kurtulmak isteyen kimse ,Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in üzerine cokca salavat-ı şerife getirirse , o salavat-ı şerifenin bereketiyle sayılan ve sayılmayan benzeri felaketlerden kurtulur, istedigini elde eder Allah’ın izniyle.

    Diğer Cevaplara Gözat
    Cevap Yaz Arama Yap




    Başarılı

    İşleminiz başarıyla kaydedilmiştir.